Mimarlığa Merhaba Atölye Çalışması

Mimari Tasarım Stüdyosu 1 dersi kapsamında mimari mekanı tanımlamaya ve tanımaya yönelik "Mimarlığa Merhaba" adlı atölye çalışması İÜ Mimarlık Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Halu, Ar. Gör. Seda Kulak, Ar. Gör. Kübra Bıyuk ve ŞANALarc Mimarlık ve Tasarım Ofisi'nden mimarların yürütücülüklerinde 22.10.2019 tarihinde Mimarlık Bölümü derslik binasında 30 öğrencinin katılımıyla düzenlenmiştir.

Hayal edilebilir tasarım kılavuzu kullanarak öğrencilerin kenti tanımlama ve planlama süreçlerini keşfedip öğrenmesi ve kamusal alan tasarımı hakkında tartışıp bilgi paylaşması amacıyla yapılmış olan atölye çalışmasında Vezneciler metro istasyonundan Süleymaniye Camii'ne kadar olan aks ele alınarak öğrencilerin mekanı farklı yönlerden keşfetmesi amaçlanmıştır.

Yaklaşan Etkinlikler

Konum